Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Μνήμες Παράδοσης - Ο ετήσιος χορός μας

Μνήμες Παράδοσης - Ο ετήσιος χορός μας




Ο ετήσιος χορός μας έγινε γεγονός και στέφθηκε με επιτυχία! Ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει στην επέτειο των πέντε ετών ίδρυσης του συλλόγου μας. Δεν μπήκε καμία τροχοπέδη, ούτε το τσουχτερό κρύο. Ανταμώσαμε, ταξιδέψαμε στην παράδοση του τόπου μας, ζήσαμε και μοιραστήκαμε μαζί σας όμορφες στιγμές χορού, χαράς, κεφιού.





Μας τίμησαν με την παρουσία τους κ.κ.: ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης,
η Αντιδήμαρχος Ψηφιακού Μετασχηματισμού και συγχορεύτρια μας Γεωργία Τσομπανιδου, ο Αντώνης Καρβουνιάρης Δημοτικός Σύμβουλος της δημοτικής παράταξης Δύναμη Προοπτικής και ο Βασίλης Χριστοδουλου επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλλαγή για την Νέα Ιωνία και τους ευχαριστούμε πολύ που συμπαραστέκονται στο έργο του συλλόγου μας.





Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους εσάς σου στηρίξατε την προσπάθεια μας και συμμετείχατε στον ετήσιο χορό μας.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολιτιστικούς συλλόγους που έδωσαν το παρόν τους και τίμησαν την εκδήλωση μας: Πολιτιστικό Σύλλογο ΑΙΟΛΙΔΑ και τους χοροδιδάσκαλους Ερη Κοντογούρη και Άγγελο Τσαγδή, Χορευτικό Όμιλο ΣΕΡΡΑ την δασκάλα ποντιακών χορών Εριφύλη Μπακιρλή, Χοροπατήματα Καπανδριτίου και τα μέλη του ΔΣ Ρένα Αθανασίου και Άννα Μπιτάκου Χορευτικό Εργαστήρι Χοροπατήματα Αθηνών την Πρόεδρο του ΔΣ Στέλλα Πότση και τον χοροδιδασκαλο Κώστα Πασαδέλη, Παγγεραγωτικό Σύλλογος Αθηνών και την Πρόεδρο Αντα Ζαφειρέλη, Σύλλογο Παραδοσιακών χορών και Πολιτιστικών δραστηριοτήτων ΜΟΛΥΒΟΣ και την Πρόεδρο του ΔΣ Λίτσα Σουλελέ και τον χοροδιδασκαλο Γρηγόρη Γρηγορίου, Χορευτικό Όμιλο ΝΟΣΤΟΣ και το χοροδιδάσκαλο Χρήστο Βακράκη, Χορευτικό εργαστήρι Νέας Ιωνίας και το Σύλλογο Ποντίων Νέας Ιωνίας ΣΙΝΩΠΗ .


Θερμές ευχαριστίες στους μουσικούς μας που πάντα στηρίζουν και πλαισιώνουν μουσικά τις εκδηλώσεις μας.

Επίσης ευχαριστούμε το Αρχοντικό hall για την άριστη ποιότητα του service και την πολύ καλή συνεργασία μας.

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις, τα καταστήματα και τα μελη μας για τα δώρα που έδωσαν για τη λαχειοφόρο μας.

Αμέτρητα ευχαριστώ και ζητούμε συγγνώμη εάν κάποιον μπορεί να ξεχάσαμε.

Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε και μας δώσατε τη δύναμη να προγραμματίσουμε νέες πολιτιστικές δράσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωταπριλιά: Γιατί λέμε ψέματα σήμερα; Τι ισχύει με το έθιμο στην Ελλάδα

Πρωταπριλιά: Γιατί λέμε ψέματα σήμερα; Τι ισχύει με το έθιμο στην Ελλάδα Κάθε χρόνο σαν σήμερα 1η Απριλίου αναβιώνει το έθιμο με τα ψέματα. ...