Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Οι Μνήμες Παράδοσης χορεύουν στο Πολεμικό Μουσείο



Οι Μνήμες Παράδοσης χορεύουν στο Πολεμικό Μουσείο




Ο Σύλλογος μας, προσκαλεσμένος από το Σύνδεσμο Αποφοίτων Μόνιμων Υπαξιωματικών Ναυτικού, παραβρέθηκε στην κοπή πίτας του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου και η χορευτική μας ομάδα παρουσίασε χορούς από την Κωνσταντινούπολη και την Μικρά Ασία. 




Την όλη εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Μπήλιω Τσουκαλά και παρέστησαν η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού, βουλευτές και η Αντιδήμαρχος Ψηφιακού Σχεδιασμού Νέας Ιωνίας κα Γεωργία Τσομπανίδου ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Νέας Ιωνίας.

Ζήσαμε μια όμορφη εμπειρία , που θέλουμε να την μοιραστούμε μαζί σας και στο τέλος ευχαριστημένοι από την πετυχημένη παρουσίαση των χορών βγάλαμε τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Φωτογραφικο υλικό και βίντεο απο την παρουσίαση των χορών, θα αναρτήσουμε σε λίγες ημέρες, όταν παραλάβουμε το σχετικό υλικό.




Ευχαριστούμε τον Σύνδεσμο Αποφοίτων της Σχολής Μόνιμων Υπαξιωματικών Ναυτικού για το κάλεσμα. Ευχαριστούμε τις υπηρεσίες του Πολεμικού Μουσείου για την υποδοχή και εξυπηρέτηση της χορευτικής μας ομάδας.

Ευχαριστούμε το Δήμο Νέας Ιωνίας για την ηθική υποστήριξη με την εκπροσώπηση του στην εκδήλωση.

Θερμές ευχαριστίες
στους συγχορευτές και στις συγχορεύτριες για την άψογη παρουσία και το λαμπερό χαμόγελο τους. Ναμαστε καλά και πάντα να ανταμώνουμε στο δικό μας κύκλο χορού σε όμορφες δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωταπριλιά: Γιατί λέμε ψέματα σήμερα; Τι ισχύει με το έθιμο στην Ελλάδα

Πρωταπριλιά: Γιατί λέμε ψέματα σήμερα; Τι ισχύει με το έθιμο στην Ελλάδα Κάθε χρόνο σαν σήμερα 1η Απριλίου αναβιώνει το έθιμο με τα ψέματα. ...