Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Μνήμες στον Ιερό Ναό Αγ.Κωνσταντίνου και Ελένης

 




Αντιπροσωπεία του συλλόγου μας παραβρέθηκε σήμερα στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία για την εορτή της Παναγίας Πισιδιωτισσας που πραγματοποιήθηκε στον ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Ιωνίας όπου φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα..



Η Πανηγυρική θεία Λειτουργία ετελέστη προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας, Νέου Ηρακλείου κ. Γαβριήλ και παρουσία της Δημάρχου Δέσποινας Θωμαιδου, του Προέδρου του Συλλόγου των Αλαγιωτων κ.Γιωργο Νουβελογλου και πλήθος κόσμου, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας για το covid 19. 

Τόσους μήνες περιμέναμε να γίνει κάτι να νιώσουμε ότι υπάρχουμε σαν σύλλογος ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε στην παράδοση αλλά κάθε στιγμή απελπιζομαστε γιατί δεν γινόταν κάτι αλλά και κανείς δεν έβλεπε ότι υπάρχει η παράδοση και την προσφορά στον πολιτισμό των πολιτιστικών συλλόγων. Ερχεται ομως κάποια στιγμή εκεί που σταματάς να ελπίζεις, βλέπεις μια αχτίδα φωτός και λες ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΆ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ. 



Το ΔΣ του συλλόγου μας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, στον Πρωτοσύγκελο Πατέρα Επιφάνιο και στον Πρόεδρο του Συλλόγου Αλαγιωτών κ.Γιώργο Νουβελογλου για την πρόσκληση αλλά και την στήριξη. 



Καλή μας αντάμωση στο δικό μας κύκλο με νέες δημιουργικές χορευτικές στιγμές τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωταπριλιά: Γιατί λέμε ψέματα σήμερα; Τι ισχύει με το έθιμο στην Ελλάδα

Πρωταπριλιά: Γιατί λέμε ψέματα σήμερα; Τι ισχύει με το έθιμο στην Ελλάδα Κάθε χρόνο σαν σήμερα 1η Απριλίου αναβιώνει το έθιμο με τα ψέματα. ...